WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House !!4x01!! Alone(Egyedül)

2008.05.31. 10:12 :: KitCat

Mivel erős House elvonási tüneteim vannak és az AXN meg a Tv2 is őszig szünetelni fog kedenc dokinkkal, úgy döntöttem, hogy átállok a töltésre. Tegnap délután sikerült megnézni családostul a 4.évad fnáléját, s mondhatom, hogy bár nagy izgalmak nem voltak, sokat röhögtünk, s a végén egy óriási WTF érzéssel is gazdagabbak lettünk. SPOILERVESZÉLY!!

Egy fiatal pár épp telefonon vitáztak, mikor a csajra rázuhan egy épület. Pár nappal később felment a láza, s ezért hívta Cuddy House-t, hogy találja ki, miért. A doki épp elektromos gitárjával boldogította a kórházat, s próbálta bizonygatni mindenkinek, hogy csapat nélkül is elvan. Felajánlotta Cuddy-nak, hogy megoldja az esetet, de csak akkor, ha békén hagyja őt egy hétig. Elkezdett filózni, majd beszervezett maga mellé egy takarítót(Dr.Padlós), hogy csináljon úgy, mintha orvos lenne és segítsen neki. Mivel a férfi nem vállalta, hogy betör a beteg házába, ezért Wilson és House ment el. Találtak egy naplót, melyben érdekes módon nagy hangulati változást vettek észre az utóbbi napokat tekintve. Arra kezdtek gyanakodni, hogy a nő antidepresszánsokat szed, s rögtön elkezdték kezelni a baját, amit a gyógyszerek okoztak. Persze aztán jött egy újabb tünet, egy újabb tény, miszerint a nő alkoholista, s ezért vénás piát kapott, majd kiderült, hogy allergiás valamire, aztán meg azt is kiderítette House, hogy abortusza volt és fogamzásgátlót szedett. Ezek közül semmit nem tudott róla a barátja, aki ezért elakarta hagyni, ám nem volt rá képes. Eközben Wilson ellopta az elektromos gitárt, s emberrablóként viselkedve azt mondta House-nak, hogy csak akkor adja vissza, ha interjúztat. House minden trükköt bevetett, hogy megkerüljön játékszere. Többek közt áttette Wilson egyik betegét egy másik kórterembe, aki ezért teljesen kivolt. Ebből a betegcseréből jött rá a megoldásra House. Fény derült a nagy titokra. Összecserélték a csajt egy munkatársával, akivel nagyon hasonlítottak egymásra. A másik nőnek minden titok benne volt a kórlapjában. Sajnos azonban kiderült, hogy mivel ez igaz, a beteg, akiről azt hitték, hogy eddig az ágyon feküdt, előtte lévő nap meghalt. A rész vége avval a képpel zárult, hogy House 30 ifjú orvosnak mondja, hogy Survivor-eset fognak játszani, s csak a legjobbak maradhatnak a teamjében, napról, napra, hétről hétre kiesik valaki.

6 komment

Címkék: tv2 house doktor house dr house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr36496122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.06.02. 19:15:03

Ez a sorozat szerintem igazán kimagasló a többi közül. nem csupán a főszereplő egyéni és kicsit bizarr modora, és fekete humora miatt, hanem az egésznek a hangulata miatt. Zseniális, hogy milyen ügyesen váltja egymást a vicces és a komoly hangulat egy adott részen belül. A Rém rendes család után a második legjobb sorozat!

KitCat 2008.06.02. 20:01:51

Szerintem is nagyon különleges sorozat, más, mint a többi, hiszen végre nem jóképű szépfiúk a főszereplők, hanem egy igazi, belevaló "bunkó"! :D Imádom House-t, de be kell vallanom, hogy a LOST vetekszik vele a kedvenc listám első helyéért.

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.06.04. 21:43:25

Igen, House tényleg évek óta az egyik legjobb sorozat. Laurie pedig kifejezetten jó színész. Ha még nem láttátok ajánlom a " Majd a kormonyik" (az angol cím: Jeeves and Woosters
) című fanyar humorú sorozatot, úgyan csak Laurie-val, kb.15 évvel fiatalabb kiadásban. H.L. alakítja az New Yorkban élő gazdag, angol aranyifjút.
hughlaurie.fan-site.hu/film-majd_a_komornyik

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.06.04. 21:47:51

Bocs, a helyesírásom ma nem az igazi...:-(

KitCat 2008.06.05. 06:40:22

Pár jelenetet láttam mr belőle. Az én kedvencem a régi Laurie-val a Fekete Vipera. Eleve imádom azt a sorozatot, de így, hogy ő is benne van, még jobb!!

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.06.06. 23:53:58

Valahogy nekem a Fekete vipera annyira nem jött be. Nem vagyunk egyformák, de se baj...
süti beállítások módosítása