WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Tömör pletyka és sztárhírek, avagy REFLEKTOR TV

2008.07.30. 19:53 :: KitCat

Eddig csak az RTL-en találkozhattunk a Reflektorral, ami pár éve alatt vagy 5 nevet is viselt, ám kiderült, hogy az emberek annyira szeretnek csámcsogni a sztárok életén, hogy kereslet van egy olyan csatornára, melyen egész nap ez a műsor megy. Jó na, csak óránként, közötte pedig dokufilmeket sugároznak a celebekről. Meg kell mondanom, hogy találtam magamnak való dolgokat rajta. Egyik nap elkaptam egy műsort a rosszlánnyá vált tinisztárokról. Benne volt Alyssa Milano és Shannen Doherty is, akikről úgy beszéltek, mint igazi, féknélküli szexbombákról. Shannen-ről tényleg elmondanám ezt, hiszen több házassága, bírósági ügye és befuccsolt projektje volt már, de Alyssa? Az a nő egyáltalán nem mondható vadmacskának! Jó na, szerepelt párszor az FMH-ben, de azonkívül? Most például az UNICEF nagykövete, hihetetlen sokat jótékonykodik és még sorolhatnám. Az ilyen típusú adások a bolhából csinálnak elefántot, pont mint annak idején a Favorit, melyben több, mint 5 perces blokk volt egy fényképről, amin látszott a színésznő karszőrzete. Kéremszépen. Azért ennyire nem izgatnak a celebek.

Szólj hozzá!

Címkék: blog charmed

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr12593273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása