WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Grace Klinika 2x16&17 Balsejtelem,Pengeélen

2008.07.26. 12:12 :: KitCat

Úgy tűnik, hogy a Grace Klinika képes volt másodjára is visszanyerni egy nézőt. Annak idején az első rész után lelőttem, mert későn volt és csak az számított, hogy ki kivel fekszik össze. Aztán, amikor Meredith haldoklott a 3.évadban újra bekapcsolódtam 3 rész erejéig. Most, az ismétlést már régóta nézem, s meg kell mondjam, hogy ez a duplaepizód egyszerűen fergetes volt. Úgy döntöttem, hogy az eredeti címek sokkal találóbb, mint az egyszerű magyar, ezért ezt is leírom: It's the End of the World...As We Know It. A két félmondat egybefonva pont azt mondja el, amit Meredith érzett, s ami meg is valósult. Körülbelül: Itt a világ vége...Mint, ahogy sejtettük. Reggel Meredith nem akart dolgozni, mert furcsa érzése volt, ám Christina kihúzta a depiből. Aztán megindult a szörnyűségek sorozata. Behoztak egy férfit, akinek a mellkasában egy mentőslány keze volt. Biztos, ami biztos egészen a műtétig ott is hagyták, hiszen elállította a vérzést. Bailey bejött szülni, ám a férje nélkül, aki kocsival indult el, s balesetet szenvedett. Súlyos fejsérülése lett, amit Shepard vett kezelésbe. Mikor Alexnek sikerült megnyugtatnia a sikító nőt, akit férjével hoztak be, kiderült, hogy egy bomba van a mellkasában, ami még nem sült el, így bármelyik pillanatban megtörténhet ez. Minden műtőt kiürítettek az emeleten, kivéve  Shepard-ét, aki Bailey férjét próbálta megmenteni, és Burkét, ahol a bomba volt. Miután a rengeteg nővér és orvos után az aneszteziológus is otthagyta a mentőslányt, az pánikba eset és elfutott, s Meredith került a helyére. Kiderült, hogy a szoba pont az oxigénelosztó fölött volt, így, ha robbanak, akkor az egész kórháznak annyi. Elindultak egy másik műtőbe, sikeresen kiemelte Grey a bombát, amit elvett tőle a jóképű tűzszerész, majd mikor kivitte a folyosó másik végébe, BUMM. Meredith megúszta karcolásokkal, de szegény srácból tuti húsköd lett. Eközben Bailey kijelentette, hogy nem szüli meg a gyereket a férje nélkül, ám George rávette, hogy nem éri meg veszélybe sodorni a babát, így megszületett William George Bailey-Jones. Mr. Jones is túlélte a műtétet, a bombás fickóval együtt, na meg Dr. Webber-t se felejtsük ki, akinek pánikrohama volt. Nagyon tetszett ez a két rész, jók volt a monológok(mint mindig), és ne felejtsük el a zenét! Itt van a legizgibb jelenet aláfestője: Anna Nalick: Breathe(2AM)

Szólj hozzá!

Címkék: grace klinika rtl greys anatomy

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr23586402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása