WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Hősök 2x07 Out of Time

2008.07.30. 14:07 :: KitCat

Nagy izgalommal várom a mai részt, ugyanis elég sok hatalmas meglepetés várt ránk az előző epizód vége felé. Mint tudjuk, Hiro visszatért, s megtudta, hogy az apja halott. Nem egyedül érkezett, hiszen a jövőben kiderült, hogy Peter titokzatos Adam Monroe barátja nem más, mint Takezo Kensei, aki úgy tűnik, tényleg hallhatatlan. Parkman apja betört az intézetbe, s megtámadta Nikki elméjét, aki megvadult, s hogy ne árthasson többet másoknak, magába szúrta a Shanti-vírus egy fajtáját, ami elveszi az ember képességeit. Matt rájött, hogy Molly elméje hol van, régi lakásukba zárta be az apja őt is, ám mivel ugyanaz a képességük, felül tudott emelkedni rajta, kiszabault és Molly-t is megmentette. Az öreg pedig ottragadt. West és Claire nagyon egymásra találtak, ám amikor a srác rájött, hogy szívszerelme apja rabolta el, azonnal elrepült. Papa megtudta, hogy Claire-ék mit műveltek a pompomlánnyal, s úgy döntött, hogy költözniük kell.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 hősök

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr46592737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása