WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Avril Lavigne koncert

2008.07.06. 13:16 :: KitCat

Jelentem itthon vagyok újra, s sok minden történt, amit jó megosztani veletek. Az első és egyben legfontosabb, hogy holnap lesz a Petőfi Csarnokban, Szabadtéren Avril Lavigne második magyarországi koncertje, mely a The Best Damn Thing Tour utolsó előtti előtti bulija Európában, ezután már csak Prágában és Bécsben lehet a közelben tombolni az új album számaira. Én megyek, már megvan a jegyem és nagyon remélem, hogy jó lesz a hangulat, na meg azt is, hogy nem fognak összetaposni a tömegben. Az előzenekar az Idiot Side lesz, egy magyar banda, hat számuk meghallgatható a www.idiotside.hu weboldalon. Ha hazajöttem, jön majd a beszámóló! Amúgy, aki eddig csak a klippesített dalokat hallotta, ajánlom, hogy a teljes CD-t nyomja be, mert rengeteg jó szám van rajta, amelyek még nem kaptak kisfilmet! 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló avril lavigne

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr62555640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása