WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

CSI Las Vegas 7x24 Living Doll & 8x01 Dead Doll

2008.07.19. 12:17 :: KitCat

Egy évvel ezelőtt egyetlen részt sem hagytam volna ki a CSI Grissomos változatából, de mára ez a rajongás már nem él. Ennek ellenére az új éved premierjére odaültem és nagyon tetszett. A makettgyilkos(aki egy őrült lány amúgy)elrabolta Sara-t. Betette egy kocsi alá, pont úgy, mint ahogy a kis miniatúrán látszik, melyet Grissoméknak küldött. Az egész epizód arról szólt, hoy miképp keresik az öreg főnök egyetlen szerelmét. Végül persze megtalálták a sivatagban a teljesen kiszáradt lányt, akinek nem volt pulzusa. És itt következik egy óriási bizonyíték arról, hogy a CSI nem kórházsorozat. Azt mondták(mondom mégegyszer), hogy Sara-nak nincsen pulzusa. Ha valakinek nem dobog a szíve, akkor nem lélegzik, ennek ellenére rátettek egy oxigénmaszkot és bekötötték az infúziót. Beszóltak a helikopteren, hogy 35 éves nő, nincs pulzus, de még mindig nem csináltak vele semmit. Erre fel, egyszercsak látjuk, hogy kinyílik a szeme, ránéz a drága egyetlen Grissomra, s összemosolygnak. Érdekes, hiszen nem volt pulzusa. :) Na mindegy, azért jó volt ez a két epizód, amúgy a gyilkos nem más, mint a kilenc túsz Natalie Davis-e.

1 komment

Címkék: csi

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr93575552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lora 2008.09.12. 14:16:44

CSI forever!
Kis emailes game, ilyen helyszínelős nyomozós: www.canyoucatchme.eu
nagyon kis jópofa. utánad nyomoznak a haverok:)
süti beállítások módosítása