WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Fringe(A rejtély)

2009.03.29. 14:25 :: KitCat

Ezelőtt is sokat hallottam már J.J. Abrams új gyermekéről, de igazából sosem érdekelt annyira, hogy elkezdjem tölteni, így csak akkor keltette fel újra a figyelmemet, amikor elkezdte promózni az RTL. Mind a három részt megnéztem eddig, s nagyon tetszik, hiszen olyan dolgokat kever, melyeket külön-külön is nagyon kedvelek. Nyomozgatós/helyszínelős, tehát rögtön jár a pirospont, tele van természetfeletti vagyis inkább kívülálló dolgokkal, melyek mindig is érdekelt. Meg aztán persze ott van a jóképű, fiatal zseni, akinek a karaktere kicsit olyan, mint amilyen John Doe(Dominic Purcell) volt, bár ő emlékszik mindenre. Szóval nézős a széria, de maradok az RTL-nél, elég nekem a House és a LOST, amit rendszeresen töltök. Egy apró hibája van csak a dolognak, a magyar cím elég semmitmondó, bár nekem sem lenne jó ötletem a Fringe-re.

A következő részben(április 3.) egy titokzatos és elégg furcsa férfi után fognak szaglászni, akinek köze lehet a profilhoz és az eddig rejtélyes ügyekhez. És hogy a dráma se maradjon el, Peter is bajba kerül. 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl fringe a rejtély

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr141032994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása