WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Gyilkos Elmék 3x09 Penelope

2008.08.10. 08:11 :: KitCat

Az előző rész végén Garcia újdonsült udvarlója lelőtte a háza előtt a lányt. Tegnap folytatódott a story. Sikerült megmenteni Penelope-t, s míg fel nem ébredt, mindenki rablótámadásra gondolt. Mikor kiderült a támadó igazi kiléte, megindult a nyomozás nagy léptekben, Morgan és Reed Garcia emlékeiből felállították a profilt, majd mikor Hutch-ék egy informatikus segítségével Garcia gépén akartak dolgozni, jelszó által védett aktákat találtak, s ez gyanúba keverte a lányt. Kiderült, hogy meg nem oldott gyilkossági ügyeket jelölt meg és tett félre, hátha felfigyel rájuk a rendőrség és fényt derít a rejtélyekre. Miután hazaengedték a kórházból, Morgan maradt a lánnyal és egy zsaru is állt a ház előtt, ám ez nem volt elég, Colby lelőtte a rendőrt, kergetőztek egyet Morgannal, majd meglógott. Ezután tudták átnézni a megjelölt ügyeket, s kiderült, hogy 3 esetben ugyanaz ért először a helyszínre, méghozzá a seriffhelyettes, aki nem más volt, mint Colby. A férfit a belső ellenőrzés behívta az irodába, a Garcia gépén dolgozó informatikus rájött, hogy ki is ő és az otthonról nyomozó csapatnak megmutatta, mi történik odabenn. Egy rövidke túszos játék után az egyedül bent lévő JJ lelőtte Colby-t. Garcia megmenekült, s a sors összehozta az ismeretlen ismerőssel, azaz az informatikussal, akivel versengtek, s aki megmentette az életét azzal, hogy segített.

Szólj hozzá!

Címkék: axn gyilkos elmék

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr49608879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása