WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x21 Prototípus

2008.07.15. 15:08 :: KitCat

Lex 33.1-es részlegének tudósai egy "halott" katonába meteorképességeket tápláltak. A férfi Wes Keenan, annak a nőnek a férje, aki meg akarta ölni a csatornában Lex-et, s többek között Lois fiatalkori barátja is. Miután Burke szenátor kifejtette nemtetszését az Árész projekttel kapcsolatban, Lex-ék ráküldték Wes-t, aki robotszerű viselkedéssel megölte Burke-öt és embereit. Mindenki a maffiát gyanusítja, kivéve Lois-t, aki mindennek szemtanúja volt, ezért most ő lett a következő célpont. Clark-ékhoz költözött, ám hiába egy superman a háznál, a semmiből előtűnt Wes, adott egy hatalmas jobbegyenest Clarkie-nak, majd épp megölte volna Loist, de inkább úgy döntött, hogy elillan vele. Persze Chloe és SuperMan nyomozni kezdett, minden szál újból Lex-hez vezetett, így Clark úgy döntött, hogy meglátogatja a villát, ahol a kopasz épp romantikázni akart Lana-val, de neki nem volt kedve hozzá, időközben jött egy pasi is, aki azt mondta, hogy az alany nem tért vissza. Lex elsüvített, Clark miután megtudta az infót ugyanígy tett. Lois-nak sikerült észhez térítenie Wes-t. Egy régi katonai állomáson voltak, ahol először csókolóztak. A férfi megpróbált küzdeni a fejébe ültetett baromságok ellen, de nem ment neki, így Lois-nak menekülnie kellett. Épp időben érkezett Clark és egy apró harc után eltűnt. Mikor Lois megpillantotta Wes holttestét, teljesen kiborult, Superman pedig szomorúan nézte a jelenetet. A Kent farmon megjelent Lionel és felajánlotta Martha-nak a halott Burke szenátor helyét DC-ben. Az egész család igent mondott a dologra, így gondolom el fog menni Mrs.Kent. Az epizód végén megláthattuk, hogy több száz test vár arra, hogy érzéketlen Luthor-robot legyen belőle, s újra megbizonyosodhattam afelől, hogy az én kis Lexem sosem lesz már goodguy. NAGY HÍR!! A SMALLVILLE-T ISMÉTLI A VIASAT3 JÚLIUS 28-TÓL AZ ELSŐ RÉSZTŐL!!

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr90568925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása