WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x10 Hidro

2008.04.28. 16:42 :: KitCat

Egy újságírónő(Tori Spelling) kiderítette, hogy Lana azért nem mondott igent Lex-nek, mert még mindig szereti Clark-ot. A csaj különleges képességével tudott hallgatózni, ugyanis vízzé tudott válni. Lana és Chloe eldöntötték, hogy leleplezik, s webkamerán keresztül értekeztek, ám mikor belépett a nő és Clarkról kezdett beszélni, Chloe szétverte a számítógépet, így Lana nem tudott meg semmit. Egy jó nagy verekedés után befutott Lana és elütötte a csajt, aki újra folyékony lett és elhúzta a csíkot, ám több nem derült ki róla. Lois a Zöld Íjászról készült képeket vásárolt Jimmy-től, amin látszott, hogy egy nagy seb van a hős karján. Mikor Oliver-rel épp összemelegedtek volna, észrevette a sebesülését, s rögtön elfutott, majd sejtését elmondta Clark-nak és azt is elárulta, hogy úgy érzi, szerelmes a fiúba. Clark és Oli, valamint Lois is kieszelt egy tervet, úgy tett, mintha segítségre volna szüksége és felhívta éjjel Oli-t, ám tényleg igazi gazfickók jelentek meg a siktároban. szerencsére megérkezett a Zöld Íjász, s Lois megcsókolta őt, ám a háta mögött feltűnt igazi kedvese, hiszen a jelmezben Clark volt, aki Lois elmondása szerint jobban csókol, mint Oli, ám szerencsére ez már nem számított, hiszen Lois végre abbahagyta a nyomozást, s beletörődött, hogy Oli nem a harisnyás pacák. Lana a végén igent mondott Lex-nek, ám bevallotta, hogy még mindig szereti Clark-ot.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr92445646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása