WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Húsvéti filmáradat

2008.03.24. 10:13 :: KitCat

Általában ünnepek idején az RTL és a TV2 beveti minden régi családi filmjét. Nem érdkeli őket, hogy már nyolcadszorra ismtélik az egyik másik kasszasikert, biztosak akarnak lenni magukban. Ám a jó filmek mellett nagyon sok volt idén is a kalandos, 90-es évekbeli alkotás is, melyeket képtelen voltam megnézni, lásd Kutyafalka, amit a Tuti Gimi helyett adtak, ameddig a Tv2 leadta a vsárnap délutáni műsorait.

Egyik nagy favoritom az Apáca show. Vicces, kalandos és marha jó a zene. Nem vagyok vallásos, így ez a ghospel stílus az egyetlen, ami tetszik, ha bármilyen istenhitről van szó. Van egy másik ok, ami közel hozta a szívemhez ezt a filmet. Whoopy Goldberg! :)

Tegnap késő este leadta a TV2 a Bazi nagy görög lagzit. Ezt is imádom, de túl fáradt voltam, hogy megnézzem. És míg az RTL a délutáni sorozatait filmekkel pótolta, addig a Heti Hetest képesek voltak benyomni. Szerettem őket, de amióta az egész műsoridő a poiltikáról szól, azóta nem szívesen nézem.

Egy újdonság volt számomra a Keresztapus, Hugh Grant-tel a főszerepben. A Sztárom a párom után kezdem átértékelni a pasit, s ez a film is bejött. Végre volt valakinek mersze, és kicsit kifigurázta a Keresztapát. :)

Már sokadszorra sikerült elkapnom az Apám, a hőst, amely mindig is vonzott valamiért. Gerard Depardieu jól nézett ki ebben a béna apaszerepben és Katherine Heigl is aranyos volt.

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr93394289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása