WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x03 Sorvadás(Hervadás)

2008.03.11. 18:50 :: KitCat

Már egy jó ideje folyik a harc a Smallville fordítója ellen, aki félrefordítja a szövegeket, néhol úgy, hogy megváltozik a story lényege és a címek is elég satnyák miatta, nézd a mait, ami igazából HERVADÁS lenne, de ehelyett SORVADÁS lett. Remélem záros határidőn belül repítik a csapatból, de állítólag a Charmed rajongóknak sikerült ez az ő fordítójukkal.

Ez a rész pont nekem való volt. Nem történt benne semmi egetrengető, ám nagyon vicces volt minden. Jimmy és Chloe az enyelgő-ponthoz ment, s nyomozás helyett a végén ők is a smárolásnál kötöttek ki, ám természetesen találtak egy hullát, akiről kiderült, hogy egy fura növény támadta meg, ami még Clarkot is meg tudja sebezni. A dolog mögött egy földönkívüli nő állt, aki a Fantom Zónából szökött meg. Clarknak sikerült elpusztítania, azt hiszem túl könnyen.

Lois futárnak nézte Oliver Queen, s mikor elment hozzá bocsánatot kérni, az meghívta Lex jelmezbáljába. A rendezvény nagyon jól sült el. Lex Ceasar-nak, Lana Cleopátrának öltözött, Oliver Robin Hoodnak, Lois pedig úrhölgynek, azt hiszem. Az este végén már elcsattant volna az első csók, mikor Lois arra kérte a fiút, hogy bizonyítsa be, milyen ügyes, s akkor megkapja, amit megérdemel. Ki kellett lőnie egy nyilat egy üditősdobozra, ám nem találta el, így hoppon maradt. Viszont a mi kis Zöld Íjászunk direkt csinálta, hogy ne kérkedjen a képességével, ami miatt amúgy eltalálta a doboz kinyitó-fémdarabkáját.

Lex és Lana meg végre összejöttek, de úgy komolyan és a férfi végre boldognak érezte magát a bál után, bár ő inkább az elégedett szót használta.

Szólj hozzá!

Címkék: smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr12376259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása