WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x02 Tüsszentés

2008.03.02. 17:00 :: KitCat

Rég szórakoztam ekkorát! Ez a rész egyszerűen nagyon jó volt. Clark náthás lett, így letüsszentette a pajta ajtaját, ami pár mérfölddel arrébb, épp a kocogó Lois mellett ért földet. Szegény csaj nagyon törte magát, hogy kiderítse, mi történhetett, de szerencsére az igazságra nem jött rá. Chloe be akarta neki magyarázni, hogy valami meteorológiai dolog volt az egész. Lex-et elrabolták, ha jól vettem le, akkor egy régi osztálytársa volt a tettes, ismertebb nevén a horoszkópos hangzású Zöld Nyilas, akinek állítólag Pál Tomi(Megasztár) volt a magyarhangja. Szóval ez a fickó, amúgy Olliver ki akarta deríteni, hogy mitől volt sebezhetetlen a "fekete csütörtökön" Lex. A hapek, aki vallatta kopasz kis barátunkat, pedig nem más volt, mint Prue pasija a 2. évadban a Charmed-ben! Sok helyen láttam már, most ezt is felírhatom a listára. A nagy nátha közepette Lionel megkérte Clarkot, hogy keresse meg a fiát, így elkezdtek Chloe-val együtt nyomozni. Eljutottak egy magánkopó irodájába, ahol találtak egy titkos szobát, ám Clarknak kifogyott az ereje, így kénytelen volt az ajtót, egy könnyed levegővétellel elfújni. Persze Superman megtalálta Lexet, meg Lanát, aki idő közben már beleütötte az orrát a dolgokba. A friss szerelmespár egy égő ketrecben ragadt, de szerencsére Clark megoldotta a dolgot, elfújta a tüzet, mint a kisgyerek a szülinapi tortán a gyeryát. Így mindenki megmenekült, az utolsó jelenetben pedig, mint valami limonádé szagú romantikus filmben, Clark és Chloe elindultak a tópartra, de mivel rossz idő volt, Clark kénytelen volt arrébb lihegni az esőfelhőket. És ami még fontos: Lois megírta élete első cikkét, melyben feltárta a repkedő pajtaajtó és az UFO-k titkát. :) És persze az egyik újság le is közölte. Kezdünk közelíteni a Lois és Clark című sorozat felé!!!

Szólj hozzá!

Címkék: smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr85362140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása