WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST 4x03 The Economist-A közgazdász

2008.02.18. 17:28 :: KitCat

Na végre egy olyan részhez értünk, amelyik igazi izgalmakat tartogatott. Sayid, Kate és Miles elmennek Locke csapatához Otherville-be, de csak Hurley-t találják egy szekrénybe zárva. Később kiderül, hogy minden csapda volt, hiszen elkapja őket a túlélők másik csapata. Mielőtt azonban még fegyvert szegeznének a fejéhez, Sayid rátalál Ben titkos szobájára, melynek asztala tele van útlevelekkel és különféle pénzekkel. Ez alkalommal egy Sayid flashforward-ot láthatunk, amelyben kiderül róla, hogy fejvadász. Berlinben megismerkedik egy Elsa nevű lánnyal, akivel hetekig találkozgat és közel kerülnek egymáshoz, ám a végén kiderül, hogy minden csak a lány főnöke miatt volt. Amikor Elsát felhívja a titkos munkaadó, Sayid azt mondja neki, hogy menjen el a városból, hogy ne vádolják gyilkossággal. Mikor a lány megérti, hogy Sayid meg akarja ölni a főnökét, először kétségbe esik, ám hamarosan egy fegyverrel tér vissza és szépen vállba lövi Sayidot. Felhív egy embert, hogy sikerült lelőnie és odaviszi egy rejtekhelyre, ám ekkor iraki barátunk a saját pisztolyáért nyúl és a lelövi a lányt.

A szigeten Dan egy kollégájával beszél a telefonon és megkéri, hogy küldjön el neki valamit. A nő el is indítja a csomagot, ami 31 perc múlva érkezik meg, ahelyett, hogy körülbelül fél perc alatt ért volna a szigetre, így azt vonhatjuk le, hogy időeltolódás van a külvilág és a sziget között. Azután visszatérnek Sayidék, ám megváltozik a csapat, Kate és Miles Locke-kal marad, s helyettük jön Charlotte. Frank teljesen megjavította a gépet, így kész az indulásra. Fel is száll rá Sayid, "Naomi" és Desmond, akit Juliet hozott el a partról.

Az utolsó jelenet volt az, ami után szívrohamot kaptam. Egy állatmenhelyet látunk, ahova Sayid tántorog be, s egy titokzatos férfi Elsáról kérdezi, na meg arról, hogy miért akarta őt megölni. Közben ellátja a sebet, de nem tudjuk, hogy ki az idegen. Ám egy pillanatban megpillantjuk, hogy az illető arcát. Ben. Így azt mondhatjuk hogy a jövőben Sayid Ben-nek gyilkol, méghozzá egy lista alapján.  :D:D

Szólj hozzá!

Címkék: lost

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr37344441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása