WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST 4x05 The Constant (Az állandó)

2008.03.01. 19:02 :: KitCat

Nem elég, hogy átéltem életem egyik legnagyobb viharát, még pár szívrohamot is kaptam, miközben épp a legújabb LOST részt néztem. Az epizód most Desmondra és az időutazásra koncentrált. Dan elmondta Jackéknek, hogy attól, hogy a helikopter már egy napja elment, még nem kell hogy ott legyen, hiszen Sayidék szempontjából lehet, hogy ez az egy nap pár órának számított. A helikopter tehát épp a hajó felé tart, mikor Des egy hirtelen mozdulat során a sereg laktanyájában találja magát. Nem tudja mi folyik itt, éli életét, csinálja a fekvőtámaszokat a felettese parancsára, majd hirtelen újra Frank mellett ül, de nem tudja, hogy mit keres itt és nem ismeri Sayidékat. Kiderül, hogy ez egy mellékhatás és többekkel is megtörtént. Mikor odaérnek a hajóra folytatódnak a dolgok, s egyre gyakrabban áll be Des a "se hall, se lát Dömötör" állapotba, ám mikor végre tudnak Dan-nel beszélni, ő megkéri, hogy ha újra visszamegy, keresse meg őt és mondja meg neki, hogy állítsa a berendezést 2.342-re és 11 hertzre és ha ezek hallatán nem hinne neki, mondja meg, hogy tud Ellois-ról. Des újra visszatér 1996-ba és találkozik a múltbeli fizikussráccal, aki megmutatja neki a kísérletét, melyben egy egér szelleme utazik a jövőbe. Eközben is folytatódnak az időutazások, Dan segít Desnek, s megmondja neki, hogy amennyiben nem talál egy állandót a 1996 és 2004 között, meg fog halni. Így hát megpróbálja előkeríteni Penny-t. Elmegy az apjához, akitől megkapja a lány új címét, és elindul hozzá. Először nem hisz neki szerelme, ám aztán megkapja tőle az új telefonszámát és megígéri, hogy 8 év múlva, karácsony este felhívja. Ezalatt a hajón Sayidékat bezárták Minkowskival, aki ugyanolyan állapotban van mint Des, ám kiszabadulnak és felmennek a kommunikációs szobába, amit valaki tönkretett. Sayid persze mint mindig, most is megjavít mindent, Minkowski pedig belehal az utazgatásba. Desnek sikerül felhívnia Penny-t, csöpögnek egy jót a telefonba, s mivel így már megvan az állandó, nem múlik ki az én kedvenc kis angolom. Az utolsó jelenetben Dan fellapozza a naplóját, s látunk benne egy bejegyzést:Ha valami rosszul sülne el, Desmond Hume lesz az én állandóm.

Szólj hozzá!

Címkék: lost

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr87361025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása