WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Charmed-Bűbájos Boszorkák

2008.02.15. 20:59 :: KitCat

Legelső kedvenc sorozata a Bűbájos Boszorkák(Charmed) volt és az is az is lesz! Íme egy kis kedvcsináló és az oldalam linkje:

 

www.charmed1993.gportal.hu

A történet: Miután a három Halliwell nővér, Prue, Piper és Phoebe újra összeköltözik abba a házba, ahol gyerekkorukat töltötték, a legifjabb lány rátalál egy ősi varázskönyvre, az Árnyak Könyvére. Felolvas egy varázsigét, mely hatására a lányok megkapják képességeiket. Démonok, warlockok és más gonosz lények ellen harcolnak, nagy kalandokba keveredenk, izgalmasan telnek a hétköznapjaik. 3 évvel a kezdetek után meghal Prue, s a Hármak Ereje megszűnik, ám a két kisebbik nővér rátalál féltestvérükre, Paige-re, így újra teljes a trió. Nagyon izgalmas és lenyűgöző sorozat és a maga kategoriájában páratlan, hiszen ilyen nagy költségvetésű, női főszereplős sorozatok nem szoktak 178(!!) részig eljutni! Íme néhány info és érdekesség:

Képességek: Prue ereje először a telekinézis(gondolatával tud tárgyakat mozgatni), majd később az asztrálkivetítés(míg teste eszméletlen állapotba kerül, ő ki tudja magát vetíteni egy másik helyre). Piper-é a fagyasztás(a kiválasztott tárgy vagy élőlény molekuláit lelassítja, s ezáltal azok mozdulatlanok maradnak egy időre), és 3 év múlva a robbantás(a fagyasztés ellentéte, itt a molekulákat gyorsítja). Phoebe kapja az egyetlen passzív erőt, mely a jövőbelátás(érintés hatására víziói támadnak), később szerez egy aktívat is, ami a levitálás/lebegés, aztán pedig megérző lesz, ám minden hatalmát elveszti jó időre, s csak látomásait kapja vissza. Paige édesapja fényőr volt, így ő is félig az. Képességeit lassanként tanulja meg használni. Ezek közé tartozik a fényőri telekinézis, a teleportálás, a gyógyítás és az alakváltás.

Család: A lányok első ismert őse Charlotte Warren, aki még halandó volt, ám lánya, Melinda már boszorkának született és birtokolta mind a három fő képességet.(telekinézis,fagyasztás,látomások) Melindát máglyán égették el, ám gyermeke tovább örökítette a mágiát. Akiket érdemes megemlíteni: A lányok nagyanyja, Penelope megszálott démonvadász volt, s a széltől is óvta unokáit, hiszen a lányokat ő nevelte fel. Édesanyjuk, Patty meghalt, mikor a nővérek kicsik voltak, így Phoebe nem is emlékszik rá, de miután megkapják képességeiket végre megismerheti. A Bűbájosok édesapja Victor, halandó. Paige viszont egy tiltott kapcsolatból született ezért sem tudott róla senki. Patty és fényőre, Sam egymásba estek és gyermekük született.

A lányok közül Piper alapít leghamarabb családot, a 3.évadban hozzámegy Leo-hoz, az ötödik évadban születik első gyermekük, a világ legnagyobb boszorkája, Wyatt Matthew Halliwell. Második fiuk a hatodik évad végén jött világra, ám már az előző szezonban megismerhettük és majdnem másfél évig volt a sorozat része, hiszen huszonévesen visszajött a jövőből, hogy megakadályozza testvére gonosszá válását. Paige sok-sok hosszabb-rövidebb kapcsolat után az utolsó évadban találja meg párját, egy rendőrt. Két lányuk és egy fiuk születik a jövőben. Phoebe is a sorozat végén talál rá az igazira, akit azért küldtek hozzá, hogy találjon neki szerelmet, ám a kupidó maga esik bele a Phoebe-be. A jövőben három lányuk születik.

2 komment

Címkék: charmed

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr88340910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Via · http://urban-eve.hu 2008.02.17. 21:11:30

Az MSN-ikonok a honlapomról, a Charmed.hu-ról vannak, én készítettem őket. Kérlek, töröld mindet! Köszi.

KitCat 2008.02.18. 15:09:59

Bocsi, de sehol nem találtam értelmes képeket, és messze földön a ti msn ikonjaitok a legjobbak. Töröltem őket.
süti beállítások módosítása