WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Nyolc tanú(Vantage point)

2008.06.06. 18:58 :: KitCat

A film körülbelül 23 percet mutat be több nézőpontból. Az alapsztori az, hogy az amerikai elnök Spanyolországba megy, hogy tető alá hozzon egy nemzetközi terrorellenes egyezményt. A lehető legnagyobb biztonsági intézkedések ellenére lelövik, s nemsokkal később a tömeg közepén több bomba is felrobban. A tévé mindent élőben közvetít, de mikor végre láthatnánk, hogy mi történt, az idő visszapörög és egy új szereplő szemszögéből ismerjük meg az eseményeket. A nyolc tanú története elvarr minden szálat, s kiderül, hogy az eddig jónak hitt emberek a merénylők, a látszat mindig csal, s sosem lehetünk abban biztosak, hogy titokban csinálunk valamit. A hihetetlenül izgalmas történetben az elnök testőre játssza az egyik főszerepet(Dennis Quaid), akit egyszer már meglőttek, s most visszatért. Társa(Matthew Fox,Jack Shepard-LOST) próbálja védeni és bíztatni, ám ő sem olyan tiszta, mint hinnénk. Egy férfi csupán kíváncsiskodásból jön ki a rendezvényre, ám kamerája és hazaszeretete miatt belekeveredik az üldözés közepébe. Egy spanyol rendőr meg akarja állítani az eseményeket, de nem hisznek neki. A rosszfiúk elképesztően szervezettek, s nem sajnálnak egyetlen golyót sem, ha ölni kell. Nagyon izgalmas film, megéri megnézni, s mivel igen rövid, nem is rabolja el sok időnket, mindössze 90 perc. Matthew Fox-ot érdemes megnézni egy másik szerepben is. Forrest Whitaker-t is láthatjuk, Vészhelyzet rajongóknak mondanám, hogy ő volt a sorozatban Curtis Aimes, a férfi, aki majdnem megölte Luca-t. Nekem a Nyolc tanú 10/9.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr31507241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása