WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Vészhelyzet 13x22 Apály-dagály

2008.05.29. 21:14 :: KitCat

Megnyílt az osztály, visszatért Abby és Luca, ám Morris és Hope a szállóban maradtak és élvezték a teljes luxust kettesben. Nagyon aranyosak, s kiderült, hogy tényleg komolyan gondolják, hiszen Hope feladva a pompát visszajött és elmondta Archinak, hogy ő volt régóta az első, akinek beadta a derekát. Egy új főnök érkezett az intenzívre Stanley Tucci formájában, akit mindenki idegesítőnek és gonosznak tart, ám valójában ő is csak egy jó ember, akit a betegeken akar segíteni. Gates kikérte egy ügyvéd véleményét arról, hogy vajon nála maradhat-e Sarah. A nő azt mondta, hogy ha a kislány is úgy akarja, akkor ez természetes. Este Tony megkérdezte őt és igent mondott, így remélhetőleg a végén a dokinál lakhat. Luca-t felhívták Horvátországból, s bár nem értettük, hogy mit mond, nekem az az érzésem,(najo olvatsam spoilereket)hogy az édesapjával van valami gond.

Szólj hozzá!

Címkék: rtl vészhelyzet er emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr43492496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása