WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Született Feleségek 4x04 Kártevők

2008.05.25. 16:19 :: KitCat

DH_S404_07-009.jpgEgy meleg pár költözött be a Susan mellé, aki megint megmutatta, hogy minden el tud rontani. A lényeg, hogy teljesen az agyukra ment, és minden szemopotnból kerezstbe tett nekik, de persze csak jó szándékból. A lányok egy bulit tartottak Bree-nek, ahol megjelent Rex anyja is és rájött mindenre. Nem árulta el a dolgot senkinek, ám elment Danielle-ért, hogy elvigye a zárdából. Lynett végre abbahagyhatta a kemót egy hónapra, így újból jól érezte magát, ám Tom-mal nem tudtak egymásra hangolódni, mert a férfi nem akart egy kopasz nővel lefeküdni. Másnap Lynette egy vörös parókával tért haza és nagyon élvezték az éjszakát, de amikor Tom repetát akart, Lynette kijelentette, hogy nem csinálja többet. Persze a végén kibékültek és mint az lenni szokott, Tom rájött, hogy imdája feleségét. Kiderült, hogy Edie tetves, így beindult a riadólánc, hiszen Carlos azonnal szólt Gaby-nak, aki pedig egy kis trükkel telekente Victort tetűölőkrémmel. A bulin Edie a kis jelekből rájött, hogy mi an Gaby és Carlos között. Kathrine hazahozatta haldokló nagynénjét, aki mindent tudott a nagy titokról és majdnem el is mondta azt Dylannek, ám sajnos nem sikerült neki és idő előtt meghalt. Persze nem nyom nélkül, hiszen hagyott egy üzenetet unokahúga lányának.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 született feleségek eva longoria desperate houswives teri hatcher

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr3486776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása