WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Született Feleségek 4x01 Most már tudod

2008.04.26. 14:20 :: KitCat

Miután Edie sikeresen visszaküzdötte magát a lógásból, a hazafelé tartó Carlos figyelmét elterelte Mrs.McLusky, s szegénykém nem tudta tovább tartani magát, így tényleg majdnem meghalt. Régi-új szomszédok költöztek az utcába. Katherine, lánya Dylan és az új férj csak Susant ismerik, hiszen 12 évvel ezelőtt tűntek el a környékről. Julie és Dylan annak idején nagyon jóban voltak, ám a lány nem emlékszik semmire az itt töltött időből. Susan elment egy nőgyógyászati szűrésre és szerencsétlenségére pont Katherine új férje helyettesítette orvosát. Azt mondta neki, hogy elkezdett climaxolni, s ezért Susan nagyon kétségbe esett, ám később meglátogatta őt a doki és bejelentette, hogy tévedett, hiszen Susan terhes. Lynette egyre rosszabbul bírta a kemót, s mikor tele lett neki a pohár, kijátszotta egy anyukának a rákos kártyát, s levette a parókáját. Barátnői meglátták, s egy komoly pletyi után megfogadták, hogy nem lesz több titok köztük. Ennek ellenére Bree még mindig nagy hassal éli mindennapjait, Gaby pedig mélyen hallgat arról, hogy férje egy szemét, s ő inkább Carlos-szal lenne boldog. Edie elkezdte nagyon kedvesen zsarolni Carlost, hogy vele maradjon. Elmondta, hogy tud a off-shore számlájáról, de persze őt nem érdekli a pénz és tartja a száját, persze akkor, ha bízhat a férfiban.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 született feleségek eva longoria desperate houswives teri hatcher

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr85443134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása