WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

ER 13x16 Ördög a részletekben és Grace klinika

2008.04.09. 19:53 :: KitCat

Luca-ék egyelőre titokban tartották az eljegyzést, ennek Abby nem örült, s ezért mindent megtett, hogy rávegye szerelmét a kitálalásra. Neela rájött, hogy egy munkatársuk pénzért adja oda a veséjét, s lebuktatta. Gates egy májelégtelen anyát próbált megmenteni, aki öngyilkos lett. A fiai érdekében meg akarta hamisítani a hallotti bizonyítványt, hogy több pénzt kapjanak, ám Luca nem engedte. Később meggondolta magát és ő írta át a papírt. Kiderül, hogy a nagyobbik fiú tehet részben a nő haláláért. Gates otthoni ügyei egyre furábbá váltak, Sarah olyan lett, mint egy gondos feleség, s az a gyanúm, hogy belezúgott Tony-ba, akiről nem is tudja, hogy az apja. Volt egy beteg a részben, akinek agyalapi epilepsziája volt, és a "rohamok" alatt megérzései támadtak. Megmentett pár nővért a lezuhanó plafontól és azt ajánlotta Abby-nek, hogy hívja meg az apját az esküvőre.

A Grace klinikában mindenki az eltűnteket kereste. Az egyik sárc(nemtom még a neveket) egy kisfiút, a másik egy terhes kismamát, a többiek pedig Meredith-et hiányolták. Patrick Dempsey(??Shepard) mentette ki a vízből és próbálta újraéleszteni, de a hupikék bőrű lány nem éledt föl a rész végéig, s az előzetesből ítélve még lesznek drámák, de mivel drámafüggő vagyok, kezdem megszeretni ezt a sorozatot!

Szólj hozzá!

Címkék: rtl vészhelyzet er emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr69418839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása