WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Vészhelyzet 13x15 Meghalni könnyű

2008.04.03. 19:55 :: KitCat

Ez az epizód az erős érzelmeket kiváltók közé tartozik. Abby-nek volt egy humorista betege, aki egyfolytában viccelődött. Nem volt komoly baja, csak hányt, ám kiderült, hogy kiújult a leukémiája. Nem akart a kórházban maradni, mert aznap volt élete nagy fellépése, s Abby mindent megpróbált, hogy segítsen neki, ám a show az orvosoknak és a nővéreknek lett megtartva. A pasi nem halt meg, de érezni lehetett, hogy ez vár rá. Abby-t is megérintette az eset, így megkérte Luca-t, hogy kérje meg a kezét. Pratt elment a tárgyalásra, s mivel jó ügy érdekében szegett szabályokat, felmentették. Sam egyre jobban aggódott Alex miatt, így elkezdett azon gondolkodni, hogy beteszi fiát egy javítóba. Neela egy nagyszabású transzplantációs műtétfolyamatban vett részt, s semmibe véve a tilalmat, megmutatta az egyik betegnek, hogy kitől kapott vesét.

Ezúttal úgy döntöttem, hogy megnézem a Grace Klinikát, ám az lett a dologból, hogy az egész részt végigpörgettem, mert nem az érdekelt, hogy ki kivel kavar, hanem a dráma. Az előzetesben a főszereplő csaj majdnem belefullad a kádba, majd beesik a mólóról az óceánba. Ez a két momentum kb. 5 perc volt, összesen, így mondhatom, hogy nem érte meg felvenni, ám jövő héten biztos megnézem, hogy megtudjam, mi lett a csajjal(Meredith?). 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl er emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr15410184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása