WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

House 3x15 Fél-nóta

2008.03.13. 21:33 :: KitCat

A Schindler listája után jól esett egy kis House. Néhol-néhol akkora röhögőgörcsöm volt, hogy na! Ebben a részben House egy fogyatékos férfi betegségének rejtélye után kutatott. A beteg ahhoz képest, hogy még a saját ingét se tudta egyedül begombolni, profin zongorázott. Laurie is bemutatta tehetségét és ő is játszott! :) A végén persze egy csomó félrediagnosztizálás után a megoldás az volt, hogy !!!kivették a férfi jobb agyféltekéjét!!! Nálam ez nagyon abszurd, hiszen, ha jól tudom, a jobb félteke irányítja a bal oldalunk mozgását, a bal pedig a jobbat. Akkor hogy a fenébe nem bénult le?? Sőt, az utolsó jelenetében még az ingét is begombolta! Na mindegy, ez csak sorozat és nem az orvosi.

A másik szálban kiderült, hogy House Bostonba telefonálgatott, de senki nem tudta miért. Mikor Cuddy-ék rájöttek, hogy az orvos, akivel beszélt, agytumorspecialista, rögtön levonták a következtetést és tíz perc múlva már mindenki azon dolgozott, hogy kigyógyítsák a rákból, ám ő nem hagyta. Cameron megcsókolta, hogy vért szerezzen tőle, s House visszacsókolt, de persze rájött a turpisságra. Chase bejelentette, hogy "most meg fogom magát ölelni" és tényleg beváltotta az ígéretét, hiszen a szörnyű hír felkeltette mindenkiben a dokink iránti szeretetet. House éjjel a betege miatt elment Cuddy-hoz. Ez volt az epizód legütősebb jelenete. A nő átölelte őt, ezelatt pedig House megmarkolta az igazgatónő fenekét, s ezt mondta: "Kis érzés egy embernek, de nagy fenék egy emberiségnek." És Cuddy nem vette magára. Ám minden hiába volt. Kiderült, hogy nem is House rákos, hanem egy betege, s azért akarta elhitetni Bostonnal, hogy ő haldoklik, hogy megkapjon egy kezelést, amitől elszáll. Nagy puff volt a dolog, főleg mert úgy derült ki, hogy éjjel a három doki elment House-hoz és elárulták neki, nem rákja van, hanem valami más baja. Így nem tudott mit mondani és elárulta az igazat.

Szólj hozzá!

Címkék: house doktor house dr house house md doki md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr1379971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása