WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Kutyaszorítóban 1x01 Pilot

2008.03.09. 18:48 :: KitCat

A TV2 egy újabb sorozatadagot kínál nekünk a hétköznap estékre. Igazából az új szériák közül csak egy keltette fel az érdeklődésemet, főleg a főszereplő, azaz John Leguiazmo miatt. A srácot a Vészhelyzetből ismerem, ahol sajnos már nem játszik, mivel a szerepe szerint enyhén szólva megőrült. A lényeg, hogy mindig is bírtam, s most itt egy újabb sorozat, vele a főszerepben. A kutyaszorítóban egy csapat exkatonáról szól, akik bankot akarnak rabolni. Ejtenek egy csomó túszt, s mindent tökéletesen hajtanak végre, hiszen profik. Vezetőjük Leguiazmo, azaz Farkas. Nagyon izgalmasan alakulnak a dolgok, s bár a rendőrség szemében egy kommandós meggyilkolása után egyre ellenszenvesebbek, a közvélemény imádja őket, főleg miután Farkas kijön a bankból, leveszi ruháit, s megmutatja a harcban szerzett sebeit. Ekkor derül ki az is, hogy itt nemcsak a pénz a lényeg, hanem a fiúk az amerikai katonák helyzetét szeretnék javítani! Ajánlom mindenkinek, főleg annak, aki nézte/nézi a Vészhelyzetet, aminek az új részei mellesleg keddtől kerülnek adásba az RTL-en!!

Szólj hozzá!

Címkék: vészhelyzet er kutyaszorítóban the kill point emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr80372918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása