WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST-maraton az RTL-en

2008.03.05. 16:57 :: KitCat

Az RTL úgy döntött, hogy a maradék évadzáró részeket egyetlen egy este alatt ledarálja, bár nem értem, hogy miért. Ki fog derülni, az biztos, de tuti nem az új szezon miatt, hiszen mire az az RTL-ig az eljut, meg fogunk őszülni.

A lényeg, hogy mivel keddenként mostanában úgysincsen semmi, gondoltam beülök LOST-ozni, ám annyira elszoktam a szörnyűséges magyar szinkrontól, hogy elmentem aludni. A legrosszabb a következő volt: Desmond számomra azért nagyon szexi, mert cuki, angol-skót akcentussal beszél. Na ez a magyar változatban természetesen nem jön le, így bukott az egész. A másik nagy baromság meg az, hogy Charlie fulladós jelenetében a "hang" nem azt mondta a rocksztár kezére írt szöveg gyanánt, hogy NEM PENNY HAJÓJA, hanem azt, hogy NEM Ő KÜLDTE. Na ez annyira egyértelmű mint egy keresztkérdés.

Nem ide tartozik, de nagy bejelentésem van: Nemsokára újra a képernyőn kedd esténként a Vészhelyzet új évadja!! És a Született Feleségek is vissza fog térni!!

Szólj hozzá!

Címkék: lost eltűntek

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr19366979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása