WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Vészhelyzet 13x19 Családi ügyek és 13x20 Lámpaoltás

2008.05.14. 18:06 :: KitCat

Gates apja egyre több zűrt zavart, Sarah-nak is kezdett elege lenni belőle, s miután Gates jól összeverekedett vele, kilépett a képből. A kislány egyre éretebb, méhnyakrák elleni oltást akart kérni. Pratt a féltesójával újra jobban kijött, kiderült, hogy a srác jelenetkezett tűzoltó-mentősnek. Szerencsésen fel is vették, de a beavatási szertartás egy alkoholmérgezéssel végződött a kórházban. Az dolgozódnak egy rendőr tartott előadást az erőszakos betegek leszereléséről, Sam-ből előjött az amazon énje és kirúgta a pasi térdét. Egész nap az osztályon dekkolt, s igen jóba lettek, ám nem jött össze nekik, hiszen a következő részben már egy másik nővét hívta randira a rendőrt. Visszatért a fotós csaj is, nagyon rossz állapotban volt, Sam nem akarta, hogy a kórházban haljon meg ezért segített neki hazamenni. Az osztályt bezáratta Anspa, s ezt a dolgozók csak az utolsó pillanatban tudták meg. Mindenki máshova lett áthelyezve, s a betegeket is el kellett szállítani. Aby kisfia, Joe napok óta lázas volt, Aby nagyon aggódott érte, ám Luca lecsillapította. Miután egy kislányról, azután, hogy mindenki azt mondta, hogy náthás, kiderült, hogy tüdőgyulladása van, persze Abby is rögtön behozta Joe-t kivizsgáltatni.

Szólj hozzá!

Címkék: rtl vészhelyzet er emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr20468723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása