WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Tuti gimi 2x04 Szexi szomszéd

2008.03.02. 14:12 :: KitCat

Nagyon tetszett a mai rész, bár nem tudtam beleélni magam, hiszen ebben az epizódban látszott, hogy a Tree Hill-i gimi minden diákja menő sportkocsival jár minden reggel suliba!! Nem tudom, hogy hány évesen lehet jogsit kapni és hogy mennyire gazdag hely lehet ez a város, de nekem ez picit sok! Najó, tudom, hogy ez egy sorozat, de ez olyan abszurd, hogy csak na!!!!

A mai részben Brooke úgy ébredt fel, hogy egy szexi, spanyol csávó úszkált a medencéjükben-mesztelenül. Sikeresen kitessékelte őt a nyelvi problémák ellenére. Később kiderült, hogy a srác tud angolul és igen nagy nőcsábász, s Lucast is ugratja.

Kedvenc házaspárunk épp egy kocsi vásárlásán gondolkozik, ám Nathan ehelyett egy szintetizátorral tér haza. Haley nagyon örülNE neki, hiszen épp zeneszerzős korszakában van, de tudja, nem engedhetik ezt meg maguknak, így megkéri férjét, hogy vigye vissza. Ezalatt Lucas elmegy a depis Dan-hez, hogy sétáljon vele. Beszélgetni kezdenek, s mikor Dan megtudja, hogy Nathan az üzletben dolgozik, nagyon mérges lesz és hazamegy. Ennek ellenére Lucas később visszatér, s nemsokkal ezután már együtt furikáznak egy sportkocsiban, amit Dan-nek ki kéne próbálnia az üzlet miatt. Egy kereszteződésnél beáll melléjük az új srác és versenyt ajánl. El is kezdenek Schumachert játszani, igen veszélyes kiadásban, de szerencsére nem lesz senkinek semmi baja. Hazaérve Dan oda akarja adni a kocsit Lucas-nak, ám ő nem fogadja el és elmegy.

Peyton szeretne kiskórú bulira rávenni klubbokat, ám sehol nem veszik komolyan. Mikor már végre találna magának egy tulajt, az teljesen természetesen bejelenti, hogy akkor mindent neki kell szervezni, ami a fellépő együttesekkel kapcsolatos-a drogot is, s meg is kínálja a lányt. Karen beiratkozott egy üzleti kurzusra, s igen erősen szimpatikusak a tanárral egymásnak. Újra tervezgetni kezd, s a végén felajánlja Peyton-ek, hogy fogjanak bele egy közös vállalkozásba.

Brooke apjának cége csődbe megy, nagyon szomorú emiatt, s lenyúl egy botlból egy melltartót. A cikis helyzetből az új srác menti ki.

Szólj hozzá!

Címkék: one tree hill

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr93361932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása