WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Az utolsó vakáció

2008.04.14. 18:31 :: KitCat

Szórakoztató film, nekem tetszett! A new orleans-i eladónő, Geogia megtudja, hogy csak pár hete van hátra, így kiveszi minden pénzét, hogy elherdálhassa. A városban hagyja szerelmét, Sean-t és Karlovy Vary-ba utazik. Egy gyönyörű luxusszállóban köt ki, teljes pompában tölti az időt. Szép ruhák, drága kaják, teljeskörű szépítőprogramok. Megismerkedik a híres séffel, Didier-rel, s a hírhedt playboy, Matthew Kragen társaságába is belekeveredik. Hihetelen kalandokban vesz részt, snowboardozik, ejtőernyőzik és nem is sejti, hogy szerelme Csehországba tart. Mikor kitudódik, hogy beteg és nem egy díva, hanem egy eladó, nem fordulnak el tőle. Mikor Kragen a kudarcai miatt öngyilkos akar lenni, megvígasztalja, s befut Sean, na meg a fax, miszerint nem is beteg Georgia. Persze happy end a vége, ám nekem fejtörést okozott, hogy vajon miképp pótolta azt a pénzt, amit elvert ezalatt a pár nap alatt!! Amúgy Queen Latifah oltári volt, igazán jó látni, hogy nem csak a Keira Knightley-k és a Paris Hilton-ok tudnak karriert építeni a zörgő csontjaikkal.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló tv2

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr60425454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása