WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

NCIS 4x02 Menekülés közben

2008.03.11. 06:43 :: KitCat

A ma Gibbs egy régi ügy miatt tért vissza ideiglenesen, mivel egy bankrablás és kettős gyilkosság miatt elítélt rab kiszabadult a börtönből és megfenyegette egy ügynök lányát. A csapat az új taggal, Lee-vel együtt kezd nyomozni, s eljutnak egy idős úrhoz, akinek a szökevény(Pollson) ebédet szállított, s nagyon jóban lettek. A bácsi leparancsolja a cipőket, s míg az ügynökök bent telefonálnak Pollsonnal, addig az ellopja Tony kocsiját. Ám a férfi, ahelyett, hogy menekülne, egyre csak az ártatlanságát akarja bebizonyítani, míg Mickey bácsi Abby-ékkel mulat a laborban. Pollson a csapat minden infóját rögtön tudja, így gyanús lesz a dolog és hála Gibbs-nek megtalálnak benne egy poloskát. Agyafúrt módon rájönnek, hogy hol van Pollson, majd letartóztatják Mickey-t, hiszen ő volt a tettes. És ami az ügy közben történt: Jenny nem adta be Gibbs nyugdíjazási kérvényét, így 6 napja van hátra, hogy eldöntse, visszajön-e. McGee véletlenül túl sokáig fehérítette a fogát, s ez az egész epizód alatt megjegyzésekkel bombázott állapot volt. Az utolsó jelentben Ziva, Tony és Zöldfülű bejönnek az irodába, mire látják, hogy nagy a kupi, hiszen az immár bajuszos Gibbs visszaköltözött a helyére, s a többiek asztalát felforgatta.

Szólj hozzá!

Címkék: ncis gibbs ziva david anthony dinozzo

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr45375473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása