WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

The Osbournes

2008.02.27. 14:22 :: KitCat

Mikor megtudtam, hogy nálunk is lesz saját MusicTeleVision, azaz MTV, először megijedtem. Ám most, azonkívül, hogy a műsorvezetők egytől egyig unszimpatikusak, a műsorok nagyon jók, persze semelyik sem magyar. Egyik nagy kedvencem a The Osbournes. Ozzy és a család többi tagjának mindennapjairól szól, s isten bizony, akkorákat röhögök néha rajtuk, hogy csoda. Szegény Ozzy már olyan mint egy százéves papi, szerintem a sokévnyi ivászat és drogozás hatására. Sharon nem olyan ronda a korához képest, de természetesen ezt a plasztikai műtéteknek köszönheti. Kelly nagyon menőnek hiszi magát, s ebből is sok konfliktus szokott keletkezni. Jack a legnormálisabb, bár ő se százas, miután 18 lett, kapott egy autót, pedig nincs is jogsija, s mikor az asszisztense tanítgatni akarta, az volt az első hogy összetört egy másik kocsit. Összegezve, nagy haláliak, főleg Ozzy. Emelett volt egy kis érdekesség az egyik részben. Sharon show-jában nem más volt az egyik sztárvendég, mint a Charmed-ből ismert Shannen Doherty(Prue). Se Ozzy, se drága kis felesége nem tudták kimondani a nevét, pedig szerintem nem akkora ördöngősség. :D:D Amúgy ha jól tudom, ez a show 2005-ben készült. Azóta nagy változáson ment keresztül Jack, mint ahogy azt a kép is mutatja.

Ajánlom mindenkinek, akinek van egy szabad félórája esténként, 20 órától adják a előző epizód ismétlését, aztán pedig fél 9-től az új részt! Jó szórakozást! 

Szólj hozzá!

Címkék: osbournes

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr19356650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása