WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

NCIS 3x24 Hiatus 2

2008.02.26. 15:11 :: KitCat

Fergeteges évadzárás volt és remélem, hogy a TV2 nem lesz olyan hülye, hogy az egyik legnézettebb sorozatának a soron következő évadát nem veszi meg. Bár, amennyiben őszig kell várnunk az új részekre, azt hiszem, hogy áttérek a letöltésre. Jó nekem úgyis, feliratot meg könnyen találok hozzá. Amúgy szerintem mikor ezt az epizódot forgatták, a készítők még nme tudták, hogy kapnak-e felkérést következő szezonra, hiszen ez a lezárás méltó volna az egész sorozat befejezésére is. A rész összefoglalója:

Miután Gibbs fölébred a kómából, nem emlékszik semmire az új életéből 15 év kimaradt neki, így az igazgatónő megkeresi a régi felettesét, akivel akkoriban barátok voltak. A férfi évek óta Mexikóban él egy telefon, TV és napilapmentes házikóban, de kivételt tesz és az USA-ba repül, hogy segítsen Gibbs-nek a gyógyulásban. Ezalatt a csapat bőszen kutat, kiderül, hogy Pinpin Pula nem is az, mint akinek hitték, s látjuk, ahogy a fickó egy újabb bombát élesít. Ziva elmegy Gibbs-hez erőszakosan próbálja visszahozni az emlékeit. Mikor ad egy taslit a főnökének, Gibbs agya beindul és emlékezni kezd, többek közt arra, hogy Ziva a saját testvérét ölte meg, hogy mentse őt. Gibbs egy szál kórházi hálóingben visszatér az irodába, s megpróbálnak rávenni egy tisztet, hogy kapják el Pinpin Pulát, mielőtt felrobbantja a bombát, de késő, a kivetítőn látják, amint a Cape Fear megsemmisül. Ezután Gibbs egyenként elköszön mindenkitől és elmegy volt feletteséhez, Mexikóba, a tengerparti viskóba.

6 komment

Címkék: ncis

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr25355224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyürüsi Zsolt 2008.02.26. 17:47:19

Nagyon jó az NCIS a kedvenc műsorom és nagyon rossz lesz Gibs nélkül.

KitCat 2008.02.26. 18:18:58

Hogy egy kicsit spoilerezzek: Gibbs nem tűnik el. Ha jól olvastam, biztosan visszatér, akár a következő részben. Nemrég hallottam egy hírt, hogy az ötödik évad forgatása alatt Mark Harmon(Gibbs) bejelentette, hogy ha nem váltják le a producert, ő megy. Szóval benne van főszereplőként a 4. és a legfrisseb, 5.évadban is! :D:D
Én is imádom amúgy az NCIS-t és úgy gondolom, hogy Gibbs nélkül nem lehet folytatni!

Gyürüsi Zsolt 2008.02.27. 19:04:17

Tényleg akkor nem hagyom abba a nézését! Amúgysem bírtam volna ki hogy nem nézem de Gibs nélkül nem az igazi!

Haky 2008.03.02. 17:08:03

Lesz benne még Gibbs és minden jó. :) Én már láttam a 4 és az 5 évad összes részét és nagyon jók, egyre jobbak és jobbak lesznek a részek. Szóal csak íyg tovább, nézzétek.
Egy kis spoiler: DiNozonal lesz egy csaja, akit tényleg szeret, közbe Ziva beleszeret Tonyba(legalábbis sztem). Egy szóval király részek várnak még rátok és rám is. :)

KitCat 2008.03.02. 17:10:31

Nagyon jól hangzik ez a szerelmi háromszög. Amúgy a TV2 rögtön már most hétfőn leadja a következő részt?

Molnár Barbara 2008.09.21. 12:30:42

Meg tudod mondani hogy csinál e valamit Sárlot
süti beállítások módosítása