WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x18 Utód

2008.06.22. 16:00 :: KitCat

Ez a rész nagyon bejött, bár, mint gondolom sejtitek, egy tipikus pénzhiányos, töltögetős epizód volt a finálé előtt. Kiderült, hogy Chloe édesanyja, Moira képes irányítani a meteorfertőzötteket, s pontosan ezért Lex elszállította az elmegyógyintézetből, hogy saját hasznára fordítsa a képességét. Kihzoták a katatón állapotból, s ezek után kezdett el Chloe furcsán viselkedni. Éjszakánként nem volt önmaga. Leszorította Lex-et az útról, s ellopta a pendrive-ját, ennek hála tudták meg Clark-kal, hogy hol van Moira. Eközben Lex arra kényszerítette a nőt, hogy hozzon vissza egy veszélyes mutánst, ám ő a férfi tudta nélkül azt parancsolta, hogy keresse meg Lexet és ölje meg. A hapsi be is tört a villába, ám csak őröket és Lana-t tudta bántani, akit Clark elvitt a kórházba, s benn megtudta, hogy a lány elvetélt. Mivel Chloe-t az anyja arra kényszerítette, hogy hagyja el azonnal Smallville-t, lefegyverezte Clark-ot egy kriptonittal és elindult, ám Lex-ék elkapták. Édesanyjával majdnem sikerült megszökniük, Chloe majdnem megölte Lex-et, de természetesen jött Superman és megállított mindent. Moira-t elvitették Oliver egyik kórházába, szegény újra katatón lett, s emiatt Chloe nagyon kiborult. Lex megfenyegetette: vagy kussol mindenről, vagy rossz sorsa lesz és olyat tesz vele, ami szörnyűségesebb, mint a börtön. Lana-ról kiderült, hogy nem is volt terhes, hanem hormonokat kapott, így újabb bizonyítékaink vannak arra, hogy Lex sunyi és még a feleségét sem tartja tiszteletben, hiszen ő művelt vele valamit. 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr74533724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása