WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Új kedvenc: Coldplay

2008.11.06. 19:51 :: KitCat

Igen szégyellem, de eléggé félre voltam informálva eddigi életemben a Coldplay zenekart illetően. Én azt hittem, hogy ők egy AC/DC öregségű banda, mely már rég feloszlott, a tagok meg fél lábbal a sírban vannak. Pár hete ismertem meg őket igazán és azóta teljes favorit a zenekar. Magával ragad a zenéjük, a szöveg, a képvilág, mely a klippekben fogad minket, s persze Chris Martin gyönyörű szeme. Legújabb lemezük nagyot tarolt nálam, ajánlanám róla Lost!, Death and all his Friends és Viva la vida című számokat, melyek nekem legjobban tetszettek. Íme egy apró videó, mely látványban 10/1000! Jó szórakozást!

2 komment

Címkék: ajánló coldplay

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr84754589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dap · http://eszakorszag.blog.hu 2008.11.13. 23:30:18

hajrá az újrakezdéshez:) de miért lett minden régebbi bejegyzés valami nagy feketeség áldozata? vagy ez csak egyéni szociális probléma nálam?

Róka · http://www.csillaggomb.blogspot.com/ 2008.11.16. 19:18:34

Szia! Szerintem tök jó a blogod! Benne lennél egy partnerségben? www.csillaggomb.blogspot.com/
süti beállítások módosítása