WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House-Magyar premierévad+5x01

2008.09.18. 19:37 :: KitCat

Már nagyban megy itthon a Tv2-n a Doktor House 4.évada. Ez a szezon a változásoké lett, ugyanis a sorozat egyik alapvető kelléke(Chase,Cameron,Forman)kissé háttérbe lett szorítva és több tucat új szereplőt kellett megismernünk, megkedvelnünk. Én úgy gondolom, hogy már harmadik rész után egyértelmű lett, hogy kik kapnak nagyobb lehetőséget, ha jól tudom a negyedik epizódban még 3-4 kirúgandó személy van, de már kezdhetjük megszokni az új team-et. A szinkronról annyit, hogy a csajok(13,Amber)hangja nagyon bejön, a fiúké már kevésbé, de nem mondanám, hogy rossz munkát végeztek. Kíváncsi lennék, hogy nektek, magyarul néző fanoknak milyen az új szereplőgárda!

SPOILER!! Hétfőn volt az új, ötödik évad premierje az amcsik földjén, sajnos csak ma kaptam feliratot, így délután került sor nálam a leleplezésre. A rész 100% House volt, de nem egy belevaló szezonnyitó. Főbb témák: Wilson távozik a kórházból, Cuddy mindent megtesz, hogy House beszéljen vele, 13 kénytelen belátni, hogy nem semmisítheti meg a pozitv Huntington eredményt. A hetibeteg különös tüneteket produkál egymás után, s két majdnem halál között nagy okosságokat mond. Idézetekkel zárnám a posztot, a fordítást köszönöm earl-nek!!

-A majdnem halál semmit sem változtat. A halál változtat meg mindent.(House)

-Inkább töltöm az életem madarak mellett,mint arra vágyakozva,hogy szárnyam legyen.(Beteg)

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló tv2 house doktor house dr house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr97670369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása