WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

A világ két csodája:Sorozatjunkie és C:c

2008.08.07. 14:34 :: KitCat

Ez az a két oldal, ami kihagyhatatlan a napi rutinból. Sőt, kétóránként benézek, hisz mindig találok valami friss hírt, érdekességet a sorozatok világából. Nagyon ajánlom őket! Itt is egy kis összeállítás, ami szerintem igazán fontos a magyar fanatikusok számára, s melyeket bővebben a Junkie-n és a Comment.com-on olvashattok!

Szeptember 8-tól jön a Viasat-ra egy szerintem isteni sorozat a Pushing Daisies, magyar címén a Halottnak a csók. A széria egy férfiről szól, aki egy érintéssel feléleszti a halottat, ám a következővel az alany azonnal újra eltávozik. Miután megtudja, hogy gyerekkori szerelme elhunyt, elmegy, hogy csodát tegyen, ám kapcsolatukat megnehezíti, hogy soha többé nem érhetnek egymáshoz....Szerintem megéri megnézni!

A Hősök rajongóknak rossz hír, hogy mostantól egy 9-től kezdődő felvezető sori helyett filmeket adnak Hiróék előtt, s ez azt jelenti, hogy az új részeket legkorábban 11-től láthatjuk. :(

Ősztől újra véget éri a szünidei hanyatlás, hiszen jönnek kedvenc szériáink folytatásai a TV2-re! Új részekkel jelentkezik remélhetőleg Doktor House, az NCIS, a Psych és a Gyilkos számok. Várhatóak új sorik, erről bővebben a Junkie-n!

Ami meg az AXN-t illeti: Szeptembertől folytatódik a LOST a 4., a Gyilkos Elmék a 3. és a CSI:NY 4. évada. Szeptember 7-én lesz egy LOST maraton is, délután 1-től láthatjátok darában az új szezon első felét, azaz az első 7 részt. Augusztus 25-én pedig jön a Harmadik Műszak 3.évada!

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló tv2 axn lost heroes house hősök doktor house dr house house md eltűntek ziva david anthony dinozzo

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr49605217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása