WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Fogyókúra vagy Photoshop?-Monique Coleman

2008.08.03. 15:04 :: KitCat

HIGHSCHOOLMUSICAL2_196.jpgA fiatal színésznő a High School Musical egyik főszereplője, mindigis bírtam, hisz nem tartozott a csontsovány cicababákhoz. Meg kell mondani, sosem volt a HSM-ben egy nádszálkisasszony, de ez nem is gond, hiszen így szerettük. Az új promókat és megjelenéseket nézve azonban egyre biztosabb, hogy elhagyta a teltebb, szép lányok klubbját, ugyanis olyan sovány, hogy leesett az állam! Ha nem hiszitek, katt a kis képekre, ahol láthatjátok, hogy milyen volt a High School Musical 2-ben és milyen most, 2008-ban, egy év elteltével! A képeket köszi a www.high-school-m.extra.hu -nak!

002~67.jpgAmúgy októberben láthatjuk az új filmet, ha jól hallottam akkor külföldön tuti, hogy beumtatják a mozikban, itthon is gondolom, de ebben az esetben a JETIX csak később kezdi el adni. Lesznek új szereplők, akik a következő részben, a negyedik filmben fogják szórakoztatni a jónépet Zac Efron-ék helyett, akik nem hinném, hogy vállalnának még egy részt. Egy dal már meghallgatható az új filmből, a címe NOW OR NEVER, ha szeretnéd megkóstolni, KATTIDE!                                      

3 komment

Címkék: high school musical

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr78598482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kis brigi 2008.08.05. 16:50:15

szerintem is nagyon jó

Huszár József · http://www.vitaminbank.hu 2008.08.25. 11:39:35

Nagyon sokféle fogyókúrás módszer létezik, ezek többé-kevésbé használnak is a kúra ideje alatt. A gond csupán akkor kezdődik, ha abbahaggyuk a fogyókúrát, mert azt gondoljuk, leadtuk a súlytöbbletet. Ezért szokott előfordulni, hogy nagyon sokan visszahíznak. A nehezen leadott kilókat újból felszedjük. Mit lehet tenni? Nem akarom megvádolni a fogyókúrás termékeket gyártó cégeket, de bizony van aki (tisztelet a kivételnek) rászoktatja a fogyasztókat a saját termékeikre és ezeket folyamatosan kell fogyasztani, különben visszahízik. Vannak ilyenek is, de józanul belegondolva, ki hiszi el, hogy amit esetleg 5-10 év alatt felhalmoztunk, attól majd pár hónap alatt megszabadulunk? Ilyen nincs, vagy legalábbis anélkül, hogy a szervezetünk ezért ne büntetne meg. Mert előbb-utóbb megérezzük a fogyókúrák hatását: tápanyaghiány stb. Engem Tóth Gábor független előadásai (nonprofit cégnél dolgozik, így nem befolyásolják) győztek meg, hogy az egészséges táplálkozás és mozgás a legfontosabb. Vannak akik öröklik az elhízásra
hajlamosságot, de akinek nincs ilyen problémája, az biztosan le fog tudni fogyni, ha odafigyel a testmozgásra és táplálkozásra. Az előadások meghallgathatóak itt: www.vitaminbank.hu/index/toth_gabor.php A rendszerességet emelném még ki, mert csak akkor lehet maradandó és hosszútávú eredményt elérni, ha kitartóan és rendszeresen étkezünk, mozgunk. Eleinte nehéz, mert nem szoktunk hozzá, de a későbbiekben ez az életvitel általánossá és megszokottá válik. Sőt, talán rosszul fog esni, ha kimarad egy-egy edzés, vagy nehéz, zsíros ételt kell megenni.

fogyipogi (törölt) · http://fogyipogi.blog.hu 2009.11.30. 10:53:30

Csatlakozom az előttem szólóhoz. A legjobb, ha folyamatosan figyelünk az étrendünkre.
süti beállítások módosítása