WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x22 Fantom

2008.07.24. 11:08 :: KitCat

Fergeteges évadzárót láthattunk, melyben mindenki kétszer halt meg, vált el, vallott szerelmet stb. stb..... Miután Lois besurrant egy duzzasztógátba és sikeresen elintézett egy rosszfiút, saját sebét fájlalta, mely nem más, mint egy a hasából kiálló kés okozta bibi. Megpróbálta felhívni Chloe-t, ám mielőtt mondott volna bármit is, összecsuklott. Ennek ellenére természetesen unokatesója megtalálta, s újonnan megmutatkozó képességével meggyógyította Lois-t, hiszen a könnyei olyanok, mint a főnixé. Bár Lois felébredt, Chloe viszont ájultan a földre hevert, úgy tűnik, hogy az életmentés elveszi minden energiáját. Miután Clark rájött, hogy Lionel az, aki megfenyegette Lana-t az esküvővel kapcsolatba, elment hozzá, hogy megölje, ám Manhunter megállította, s a két öreg kitálalt, elmondták, hogy Lio Jor-El közvetítője és mindketten azért vannak, hogy Clarkot felügyeljék. Az is kiderült, hogy egy nagyon veszélyes zónaszökevény embereket száll meg, s csak arra vár, hogy találjon egy kriptonit, akit uralhat. Ennek ellenére Clark a nyomába eredt .És most egy igen szívderítő hír azoknak, akik nem bírták Lana-t: Miután Lex megütötte, kijelentette, hogy elhagyja. Felhívta Lio-t, elmondott mindent, s mikor beszállt a kocsijába az szépen felrobbant vele együtt az após szeme láttára. Ő közölte ezt Clark-kal, aki rögtön elment Lex-hez, hogy kinyírja. Nem jött össze neki, ugyanis a férfi úgy tett, mintha nem tudna róla(vagy tényleg így volt?). Ekkor jelent meg egy kisfiú, akivel eddig a 33.1-ben kísérletezett Lex és akibe beleszállt a pillanatnyi főellenség. Egy apró harcot követően az felvette Clark alakját, így láthattuk, ahogy a sötét SM a jóságos SM ellen harcol. Izgi volt, zárásként Clarkie kirepült a gát falán át a levegőbe, Fantom meg utánasuhant.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr23583086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása