WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Eli Stone 1x04 Ébressz fel, mielőtt elmész

2008.06.23. 07:45 :: KitCat

Eli tegnap este először egy kórházi köpenyes férfit kergetett a látomásaiban, s mikor belépett bátyja irodájába, csodák csodájára, pont ez az alak állt ott. Rájött, hogy jogi gondjai vannak, így elvállalta az ügyét. A férfi 5 évig volt kómában és ezalatt a felesége újra férjhez ment, megkapta a közös céget és sikerre vitte az új párjával. A kómaember vissza szeretné kapni a vállalkozását. Ennek érdekében Eli az egyházat fogta perbe, hogy az anulációt(egyház előtt elfogadott válás) semmissé tegye. Miután rájöttek, hogy semmi esély nincs arra, hogy éveknél kevesebb idő alatt döntés szülessen, megegyeztek. Eli előző este látta a kómaembert, amint a földön feküdt és az ő segítségét kérte. Bátyja nem akart hinni abban, hogy valami gond van, így elhesegette öccsét, ami ahhoz vezetett, hogy a férfi miután aláírta a papírokat és távozott, hirtelen összeesett és meghalt. Nathan-nek nagy bűntudata volt, piásan átment Eli-hoz és mindketten nagy titkokat árultak el egymásról. Eli elmondta, hogy a látomása miatt sejtette, hogy a kómásnak baja lesz, Nathan pedig elmesélte, hogy apjuk a nagy horgászások alatt a Good Lovin-t énekelte, véletlenül pont azt, amit a kómás Eli látomásaiban. Amúgy az ügyvéd nagyon összekuszálta az életét a szakítással és most nem tudni, hogy vajon mi a jobb: Taylor vagy nem Taylor?

Szólj hozzá!

Címkék: axn eli stone

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr81534546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása