WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Hősök 2x02 Gyíkok

2008.06.22. 18:33 :: KitCat

Peter nem emlékezett semmire, hiába verték az ír rosszfiúk. Kiderült, hogy valami cuccot akartak megfújni abból a konténerből, amelyben őt taláták. Az egyik surmónak volt egy húga, akit bántani akartak az ellenséges írek, ám Peter kiszabadította magát és megvédte a lányt a különöző képességeivel. A bátyóka megfenyegetette, hogy ha nem segít nekik a következő buliban, akkor nem adja neki vissza a dobozt, amiben dolgok vannak róla. Claire nagyon szenvedett, hiszen nem feltűnősködhetett az új suliban. Biosz órán vitatkozni kezdett arról, hogy nemcsak az állatok tudják visszanöveszteni a végtagjaikat. Egy srácot is nagyon érdekelt a téma, s kiderült, hogy olvasta Chandra Suresh könyvét. Claire összeveszett az apjával, mert nem engedte, hogy kutasson a képességével kapcsolatban. Este, mikor azt hitte, hogy egyedül van, levágta a kislábujját, ami sikeresen visszanőtt, ám ezt meglátta a srác a suliból, aki Suresh könyvét akarta odaadni neki. Hiro a régi Japánban épp azon volt, hogy jó útra térítse Takezo-t, aki nagy ivó, fehér ember és egy hatalmas tróger. Beöltözött a hadigöncébe és helyette lefegyverezett a képességével 11 ellenséges harcost. A hercegnő beleszeretett, s ez ösztönözte az igazi Takezo-t, hogy térjen meg, ám, amikor nekiindultak volna a harcnak, megölték őt és Hiro egyedül maradt. Mohinder Haitire utazott és meggyógyította az emlékkitörlős embert, de egyúttal rájött, hogy a betegség, ami a hősöket öli, terjed. Mivel Hiro apját megölték, bevitték az örsre Angela Petrelli-t, akit megtámadott benn valami láthatatlan. Matt Parkman hallgatta ki, jól belemászott a fejébe, amire a nő rájött. Nathan akarta kihozni anyját a rendőrségről, s látszott rajta, hogy nagyon ki van bukva.(szakál, pia, stb.) Új hőseink is vannak, két mexikói fiatal, akik ikrek, a csaj a könnyeivel embert tud ölni, s öccse az, aki meg tudja állítani. Az USA-ba akartak szökni, ám amikor a segítségük megtudta, hogy mire képes a lány, otthagyta őket, így most meg kell keresniük az utat az új világba.

2 komment

Címkék: tv2 heroes hősök

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr5533792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jack 2008.07.18. 10:32:51

nekem is tettszik a hosok.Lattatok a legutobbi reszt?szerintetek hogy mentek elore Peterek az idoben?
csa

KitCat 2008.07.18. 18:11:13

Peter természetesen Hiro képességét flhasználva ment előre. Tök furi, hogy amikor a sorozat ezen része készült, nekik a 2008 júniusa még jövő volt, de nekünk már múlt! :D Jövőhéten szerdán újra jönnek a Hősök, jó szórakozást előre is, jack!
Üdv.:Kitti, a szerk
süti beállítások módosítása