WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House 4x02 The Right Stuff (A helyes dolog)

2008.06.10. 17:42 :: KitCat

Mivel nincsen egyetlen érdekes esete sem, House egy rég elhunyt színész halálát akarta a csapattal megfejteni. Szerencsére érkezett egy privát páciens, aki a NASA-nál pilóta, s szinesztézia, azaz érzékzavar jelentkezett nála. Mivel nem akarta, hogy megtudják, hogy baja van, megkérte House-t, hogy titokban gyógyítsa meg. A doki neki is kezdett a gigantikus team-mel a munkának. Míg egyesek a laborban ügyködtek vagy éppen vizsgálatokat csináltak, addig voltak olyanok is, akik House kocsiát mosták, vagy betörtek a beteg lakására. Nem mindenkinek tetszett a feladata, s ebből kifolyólag is voltak kirúgások. Mikor Cuddy rájött az esetre, az egyik fiú kitálalt neki. Innentől kezdve, mivel mindenről másolatot kellett volna adni a kórháznak, nem csinálhattak olyan vizsgálatot vagy beavatkozást, amely bármilyen rendellenességre utalna. Pontosan ezért egy jó kis trükköt alkalmaztak. A páciensnek mellműtétet csináltak, s eközben vettek mintát a tüdejéből, hogy a hegek ne tűnjenek fel a NASA-nak. Hogy megtudják, milyen állapotú a mája, leitatták, ám mivel ökör iszik magában, egy antialkoholista, egy közepespiás és House is vele tartott, hogy kipróbálják, mennyi idő míg berúg, s ebből tudtak következtetni a májfunkciókra. Kiderült, hogy egy genetikai betegsége van, mely cisztákat növesztett. A nyomozás alatt House látta a kórházban Cameron-t, Chase-t és Forman-t is. A két előbbiről kiderült, hogy nem hallucinációk voltak, hiszen itt dolgoznak a kórházban. Cam a sürgősségin, míg Chase a sebészeten. Forman viszont New Yorkban volt, tehát ő tényleg csak House képzeletének a szüleménye volt. Mivel egy csomó embert kilőtt a doki, már nincsenek olyan sokan a teambeli helyekre, így a megmaradt emberkéket jobb, ha a szívünkbe zárjuk!

Szólj hozzá!

Címkék: house doktor house dr house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr26513373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása