WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Vészhelyzet 13x23 Nászút törölve

2008.06.05. 16:59 :: KitCat

Mivel Luca-nak el kellett utaznia Horvátországba, sajnos le lett mondva a nászút. Moretti egyre erőteljesebben belefolyt az osztály életébe, beleszólt a betegek kezelésébe, s bár sokszor igaza volt, nagyon nem tetszett a dolgozóknak az erőszakos stílusa. Neela megtalálta Ray-t a kórhában, szegény srác mindkét lábát le kellett vágni. Katie volt mellette, s ő segített neki. A lány Neela-t hibáztatta a balesetért. Ray-t az anyukája hazavitte valami kisvárosba, így nem hinném, hogy szerepelni fog még. Sarah nagyszülei kijelentették, hogy elviszik a kislányt, mivel Tony-hoz semmi köze. Persze ő ezt nem akarta, Tony még rendőrt is hívott, de nem lehetett változtatni a helyzeten. Morris-ék kaptak egy beteget, aki tolmács volt Irakban a kínvallatásoknál. A megvágott karja miatt érkezett be, s mikor nem akartak neki a függősége miatt fájdalomcsillapítót adni, bezárta magát a gyógyszeresszobéába és bevette mindenből. Kimosták a gyomrát, s szegényt próbálták lelkileg felturbózni. Nagyon kivolt ugyanis attól, amit a vallatások alatt látott és hallott.

Szólj hozzá!

Címkék: rtl vészhelyzet er emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr46505380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása