WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x15 Mutáns

2008.06.02. 16:29 :: KitCat

Zongoradarabokkal jobb rész volt, mint az előző. Chloe tanúja lett, amint egy meteorfertőzött srácot elrabolnak, s szólt Clark-nak, hogy nyomozgassanak egy kicsit, ám a kölyök másnap nem emlékezett a dologra, s olyan volt, mintha semmi sem történt volna vele. Egy fiú,(aki szaruhártya-átültetésre várt) bár vak volt a meteoreső miatt, látta a mutánsokat, s egy Bethany nevű dotornak adta le az infókat. Amikor Clark-ék meglátogatták, rögtön felhívta a dokit, hogy van egy új célpont. Lexnek köze volt az egész ügyhöz, s Lana ezt nem tudva felkereste Tobiast és szemműtétet ajánlott neki, hogy hallgasson Clarkról. A fiú elmondta, hogy Clark egyáltalán nem fertőzött, a csaj meg jól megdöbbent, ám evvel számunkra kiderült, hogy Chloe viszont az. Ő is eltűnt egy estére, s másnap nem emlékezett semmire. Ezalatt az először megtámadott srác "balesetet" szenvedett, s Clark-ék a doki gépéből rájöttek, hogy sorban meg akarják ölni a fertőzötteket, köztük Chloe-t is, akiben volt egy GPS, amit Clark kivágott belőle. Szerencsére Clark még idő előtt ért Tobias házába, ahol Lana majdnem megölte a dokit, aki végezni akart vele is meg a sráccal is. Így aztán a vak fiú megmenekült, a Queen művel jóvoltából kapott egy műtétet, Bethany pedig elhunyt, hála egy szuperembernek, aki eltérített egy lövést. Clark megígérte, hogy vigyázni fog Chloe-ra, bármi is derüljön ki róla.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr31499660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása