WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Eli Stone 1x01 Pilot és 1x02 Szabadság

2008.06.02. 16:48 :: KitCat

Egy új sorozat, mellyel az AXN ismét belopta magát a szívembe. Eli Stone a fiatal, sikeres, nősülés előtt álló ügyvéd furcsa dolgokat kezd látni és főleg hallani, amiket mások nem. Kiderül, hogy van egy aneurizmája(agyértágulat), s emiatt vannak látomásai. Ennek ellenére dolgozik tovább és kilátástalan ügyeket nyer meg. Egy régi ismerős fia egy influenza elleni oltás miatt autista lett, de ezt a cég nem akarta bevallani. Eli-nak sikerült a lehetetlen, s akkora kárpótlási pénzt nyert a nőnek, hogy kénytelenek voltak bevonni a vakcinát. A következő részben egy meddő nő esetén ügyködött. A latinamerikai asszony egy gyárban dolgozott, ahol egy permetezőszer miatt többen is megbetegedtek. Idő közben velük kapcsolatban egy újabb per indult, ám ebben az esetben már ők lettek a vádlottak, hiszen kiderült, hogy nem amerikai állampolgárok, hiszen a szervezet, akinek fizettek a papírokért és a vizsgáért, átvágta őket. Eli meggyőzött mindenkit, megnyerte az ügyet. Ebben az epizódban végig egy fiúkórust látott, akik énekeltek, s később rájött, hogy azért, mert talán a meddő nő rég elhagyott fiának hollétét akarja megüzenni velük Isten. Fontosabb szereplők Eli-on kívül: Patti, az aszisztens, aki kemény, mint a kő, de nagyon aggódik főnökéért. Taylor, Elli menyasszonya, aki egyben a férfi főnökének a lánya is. Dr.Chen, aki nagy filozófus, s segít Eli-nak megbírkózni a látomásokkal. Maggie, a kezdő ügyvéd, aki mindent elszúr, de persze csak puszta jóakarásból. S ott van még Eli bátyja, aki orvos.

Szólj hozzá!

Címkék: axn eli stone

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr93499695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása