WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Született Feleségek 4x05 Mű és ítészek

2008.05.31. 18:02 :: KitCat

dh_4_05_002.jpgA meleg pár egy kissé extrém szökőkutat épített a házuk elé, s ezen mindenki kiakadt. Kathrine elhatározta, hogy újra megalakítja az utca tanácsát, úgy, hogy ő legyen az elnök. Első feladataként azt tűzte ki, hogy eltünteti a művet. Sokan mellé álltak, többek közt Susan is, akit a szökőkút zaja zavart. Mikor Lynett megtudta, hogy Kathrine a kertjükben lévő lombházat, melyben gyerekei nem engedik, hogy a betegségéről legyen szó, el akarja tüntetni, elindult ellenzékként. Nagy kampányba fogtak, Susan nem tudta kire szavazzon, így mind a kettőjükre leadta a voksát, ám Edie lebuktatta, s mikorz idegesítő mű lebontása érdekében nem Lynette-et válaszolta, ő megharagudott rá. Kathrine férje bevallotta feleségének, hogy szerinte szörnyű, amit művel, s a nő megértette a mondanivalóját, így meghagyta Lynette-ék lombházát. Gaby rájött, hogy valaki megfigyeli, így egy kis csellel sikerült kiszöknie egy hotelbe Carlos-hoz. Balszerencséjére találkozott a már házas John-nal, aki újra akarta kezdeni a románcukat, s ezt úgy vallotta be, hogy Carlos is hallotta. A férfi a rész végén elment a fiúhoz és elmondta, hogy megbocsát neki mindenért, hiszen átérezte, hogy milyen a szekrényben lenni szeretőként. A nyomozó lefotózta Gaby-t és Carlost, ám kiderült, hogy nem Victor küldte, hanem Edie. Bree és Orson elmentek Danielle-ért és megvesztegették, így a lány úgy döntött, hogy elköltözik nagymamájától.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 született feleségek eva longoria desperate houswives teri hatcher

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr34496697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása