WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Vészhelyzet 13x21 A boldogító nem

2008.05.25. 15:48 :: KitCat

Az osztályt lezárták, ám a csapat nem vált el. Eljött a már sokat emlegetett sürgősségis vacsora, mely, mint utóbb kiderült, nem volt más, mint Abby és Luca esküvője. Eleinte Abby nem akarta a dolgot, ám a végén belátta, hogy nagyon is jó ötlet ez a romantikus meglepetéslagzi. A legtöbb segítséget Hope és Morris nyújtotta, akik a készülődés közben rájöttek, hogy egymás nélkül nem tudnak élni.Luva tanúja Pratt volt, Abby-é meg Neela, aki Gates társaságában érkezett, aminek Ray nagyon nem örült. Csinált a lánynak egy CD-t Valentin napra, azokkal a számokkal, amik összekötik őket. Mikor már jócskán berúgott, elkezdett beszólogatni Tony-nak, majd összeverekedtek és kicsit pityókásan kedvenc dokim hazaindult. Ezalatt Neela összeveszett Gates-szel is, majd bevallotta neki az új medika, Lee vagy Chang vagy tudomisénhogyhívjákkínaicsajszi, hogy bele van zúgva és azon nyomban le is smárolta. Neela persze megdöbbent, s ment rögtön felhívni Ray, ám nem érte el. Beszélt neki a hangpostájára, amit elkezdett lehallgatni, ám ekkor jött egy kamion és elsötétedett a kép. A záró kockákon láthattuk a csapatot a közös videófelvételeken, s aki nem ismerte őket, nem tudta volna megmondnai, hogy nem ők a legboldogabbak a világon.

Szólj hozzá!

Címkék: rtl vészhelyzet er emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr38486531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása