WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

6x13 Karmazsinvörös & 6x14 Birtokháborítás

2008.05.25. 16:05 :: KitCat

Lois nagyon rosszul érezte magát Valentin napján, s ezért vett egy szerelmet hozó rúzst egy árustól, amibe vörös kriptonitot kevertek, s az ember beleszeret tőle az első megpillantott férfiba. Természetesen Clark lett a kiválasztott, aki az első csók után rögtön levetkőzte minden gátlását és újra bad boy lett belőle. A párocska berontott Lana és Lex eljegyzési vacsorájára, majd az ifjú Superman elrabolta Lana-t. Lois teljese kiakadt, de hamar megjött az esze, hiszen Jimmy megszerezte az ellenszert. Clark a pajtába vitte Lana-t, Lex utánuk ment, s pisztolyt szegezett a fiúra. Mikor Clarkie fojtogatni kezdte, beleszúrt egy vésőt, ami meggörbült, s ezt Lana is meglátta, ám épp időben lépett be Martha egy zöld kriptonittal. Lana a vésőt, eltette, s nemcsak ebben, hanem a következő részben is döbbenten bámulta.

Lana-t üldözni kezdte egy őrült támadó. Mialatt Clark és Jimmy egy gyanúsított lesifotós után kutatott, a lány a Kent farmra menekült, mert úgy gondolta, hogy ott nem keresnék rögtön. Tévedett, hisz az egyik biztonságist megölték, ő leesett a lépcsőn, és kórházba került. Átszállították egy elhagyatott szárnyba, ahol elkezdte kergetni a paparazzi, ám gyorsan megérkezett Clark és megmentette. Ekkor bejött a képbe a másik biztonságis, aki lelőtte a fotóst és hazavitte Lana-t. Otthon kiderült, hogy ő a ludas, jött egy újabb szánalmas fogócska, majd újból Clark és megint megmentés. Az epizód végén Lex újfent szerelmet vallott Lana-nak, aki nagyon megijedt, mikor csak a véső hűlt helyét találta. Luthor bácsi meghívta Clarkot az eksüvőre, de nem békepipaként, hanem azért, hogy lássa, mit vesztett. Jimmy és Chloe az előző részben szakítottak, s itt is kerülték egymást, ám rájöttek, hogy nem megy egymás nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr16486757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása