WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Született Feleségek 4x03 Most mutasd meg!

2008.05.17. 18:04 :: KitCat

Susan egy activity játékot rendezett, melyre amúgy senki sem ment el, de a lányok a fejükbe vették, hogy leitatják Kathrine-t és kiszedik belőle a titkát. Susan egyre jobban ráakaszkodott Bree-re, s elkérte tőle a nőgyógyásza telefonszámát. Bree egy ismeretlen klinika számát adta meg, ahova Susan el is ment. A város legrosszabb környékén kötött ki, s pánikba esve jött haza. A buli alatt Edie az eljegyzési gyűrűjét mutogatta, amit magának vett. Gaby nagyon féltékeny lett, s ezért flörtölni kezdett Kathrine férjével. Lynette anyja felajánlotta lányának, hogy szerez neki füvet, hogy ne legyen oylan rosszul a kezeléstől, ám ő nem kért belőle. Egy apró csellel azonban mégis betépve sikerült átmennie Susan-ékhez, hiszen egy mariskás sütit kapott kisfiától. A party végére persze nagy kalamajka lett, s Victor megtudta, hogy Gaby annak idején mehcsalta Carlos-t a kertésszel. Danielle a zárdában elesett egy görkoriban, de szerencsére nem lett nagyobb baja.

MEGINT ELUTAZOM, SZOMBATON JÖVÖK!

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 született feleségek eva longoria desperate houswives teri hatcher

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr19474279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása