WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x12 Labirintus

2008.05.16. 16:02 :: KitCat

Miután Clark elájult a csűrben, egy diliházban találta magát, ahol mindenki tényként kezelte, hogy ő egy őrült, aki bemesélte magának az eddigi öt, akciódús évet. Lana még mindig mellette volt és arra várt, hogy egy kezelés után újra együtt lehessenek. Chloe hitt neki, ám ő is dilisnek számított, s meg is ölték. Martha össze akart házasodni Lionel-lel, aki fizette Clark dolgait, Lex pedig tolószékben töltötte az életét, hiszen az autóbalesetben elvesztette a lábát, s ezért Clarkot okolta. Egy férfi, aki a diliházban hitt Clark-nak, arra bíztatta, hogy ölje meg az orvosát mivel ő is egy zónaszökevény. Mikor Superman Junior már majdnem feladta és elfogadta volna a kezelést, látta Lana-t eltűnni, rátámadt a dokiékra, s kikerült a szörnyű álomból, felébredve találkozott az alakkal, aki bíztatta az álomban, ám az idegen azonnal el is tűnt, vörös csíkot hagyva maga után.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr80472676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása