WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST 4x12 There is no place like home 1.

2008.05.16. 19:54 :: KitCat

Kate és Jack a jeladó segítségével a helikopterhez indultak, s félúton találkoztak Sawyerékkel. A két szívtipró egyedül ment tovább, míg Kate visszavitte a babát a partra, ahova már megérkezett Sayid és elindította az első csapatot, melyben Sun, Jin és Aaron is benne volt. Sikeresen megérkeztek a hajóra, Dan visszafordult még egy csoportért, ám hiábajavította meg Michael a motort, nem tudtak elmenni, mert egy jó adag C4 jött közbe. Jack és Sawyer megtalálták Frank-et a helikopterrel, Sayid és Kate, akik utánuk indultak, pedig a Többiek foglyai lettek. Ben-ék megérkeztek az Orchideához, ahol már vártak rájuk a rosszfiúk, Ben látszólag megadta magát, ám előtte elmagyarázta Locke-nak, hogy miképp mozdítsa arébb a Szigetet. Az előretekintésekben láttuk, miként tért haza az O6, volt egy nagy sajtótájékoztató cikis kérdésekkel. Feltehetőleg pár héttel később meg lett tartva Hugo szülinapi bulija, melyen megkapta édesapja régi autóját, melynek kilométerszámlálója pont 4815162342-t mutatott, így ki is ugrott rögtön onnan. Sun az Oceanic-os kártérítésből megvette apja szinte teljes cégét, így kivívva magának a tiszteletet. Jack megtartotta édesapja gyászszertartását, ahova eljött Claire anyja és elmondta neki, hogy a lánnyal testvérek.

Szólj hozzá!

Címkék: lost eltűntek evangeline lilly

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr90472999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása