WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Született Feleségek 4x02 Pite-csata

2008.05.15. 19:53 :: KitCat

4_02_dh_217.jpgA lányok egy ebédet rendeztek Lynettenek, hogy jól érezze magát a kemót elfeledve. Kathrine felborítva az eddigi rendet az összeröffenésre sütött egy pitét, s úgy tálalta fel, mintha Bree-é lenne. A nő nagyon mérges lett és egész végig azon volt, hogy megpróbálja überelni a tökéletes süteményt. Mikor végső elkeseredésében átment, hogy kilopja a receptet, meghallotta egy beszélgetést, s nem a desszert titkát, hanem Kathrinét tudta majdnem meg Dylannel kapcsolatban. Gabrielle nagyon rosszul érezte magát a kórházban Lynettel, mindent kitalált, hogy leléphessen majd elsírta barátnőjének, hogy azért utálja ezt a helyet, mert az édesapjára emlékezteti, akinek mosolyognia kellett, mikor haldoklott, s most újra attól kell félnie, hogy elveszít valakit a rák miatt. Julie el akart menni egy buliba, s Susan el is engedte, ám Mike nem tartotta jó ötletnek, így csak titokban bólintott a dologra. Mikor egyre többet hallott a vad partyról, átment majdnem semmiben, s hazahozta lányát, ám ezelőtt még a kanos srácok azt hitték, hogy ő a sztriptíztáncos. Ede szülinapjára megzsarolta Carlos-t, hiszen azt mondta, ha nem kéri meg a kezét, akkor feladja a zsaruknak.

Szólj hozzá!

Címkék: született feleségek eva longoria desperate houswives teri hatcher

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr45471519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása